5/6/07

Nou circuit d'entrenaments de F-1 més a prop

El nou circuit tindrà 4.138 metres, i s'ubicarà a Les Coves de Vinromà, respectant la vegetació, amb tres zones de «off-road» Pot semblar el somni de qualsevol aficcionat a les dues rodes, però molt aviat pot convertir-se en realitat a Castelló. El projecte Med Circuit es va presentar en societat amb Stefan Everts com propulsor i el despatx d'Herman Tilke com dissenyador. Només amb això ja té bona pinta. Però, a més, planeja convertir-se en un complement (que no alternativa) al Ricardo Tormo del País Valencià, ja que no està previst albergar competicions al més alt nivell, però sí entrenaments tant de Moto GP com de Fórmula 1 i fins i tot de WTCC.
Tot això supeditat al fet que l'acord es tanqui de forma ràpida, ja que el cinquanta per cent és capital local i l'altra meitat estranger, i precisament els no nacionals tenen una proposta d'inversió similar al sud de França. Per això, com va dir el president de la corporació Juan José Gimeno "busquem la possibilitat d'accelerar-ho tot per a poder iniciar les obres quant abans millor", unes obres que segons l'arquitecte Dirk Schneider "podrien estar enllestides en un termini d'entre set o vuit mesos".
Si hi ha llum verda, Castelló buscarà en el futur complementar la seva oferta per a convertir-la en una Ciutat del Motor, albergant també proves de Supermotard i escoles de formació. Vist a Motociclismo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada