18/6/07

Presenten a Benlloch el Feslloch '07: festival de cloenda de La Gira 2007

L'Ajuntament de Benlloch (La Plana Alta) Escola Valenciana, el periòdic L’Avanç, i el club de futbol local van presentat la cloenda de La Gira 2007, que durà a Benlloch l’actuació d'Obrint Pas, Soul Atac, Arròs Caldòs, Agraviats, Mamajuana, Aluminosis, Alimanya, Gargamboig i Malagäna Ska i el Feslloch Sound System, en un cap de setmana replet de música en valencià, els propers divendres 29, i dissabte 30 de juny, en el a Feslloch'07.

Feslloch'07 serà la seu de la Cloenda de la segona edició de La Gira per la llengua Aquesta festa de cloenda se celebrarà a Benlloch, i en la seua organització també hi participen l’Ajuntament, el periòdic L’Avanç i el club de futbol local. La cloenda de la Gira servirà també per inaugurar la primera edició del Feslloch, festival de música que tindrà continuïtat els propers anys. Aquesta gran festa de la música en valencià està prevista pel cap de setmana del 29 i 30 de juny. Durant aquests dos dies actuaran 9 grups valencians. Destaca la presència d’Obrint Pas, formació que per primera vegada presentarà a Castelló les cançons del seu nou treball Benvinguts als Paradís. Els organitzadors esperen una assistència massiva i per això han fixat preus molt populars. L’Abonament als dos concerts que inclou una consumició divendres costa tan sols 8 euros. Les entrades es poden adquirir a València (Bar Terra, Seu Escola Valenciana), Benlloch (Ajuntament), Castelló (Tendes Disco Ritmes, Disco Medicinales, Casal Jaume I, UJI, llibreria Babel, Morella (Ajuntament), Vilafranca (Ajuntament), Cinctorres (Ajuntament) i Borriol, a falta de confirmar més punts de venda.

Obrint Pas cap de cartell de la primera edició del festival Feslloch'07 Xavi Sarrià, vocalista d’Obrint Pas, el grup estrella del festival, ha manifestat la seua voluntat que la cita belloquina esdevinga un referent en la reivindicació de la música feta a la nostra casa i en la nostra llengua. A més a més ha expressat la seua satisfacció perquè el concert final de la Gira siga a la localitat de Benlloch ja que considera que les comarques del nord són exemple quant a iniciatives populars i organització de la societat civil. A més, la cloenda de La Gira comptarà amb la presència d’altre grup valencià de referència que també presenta nou disc, Soul Atac. Destaca del seu nou treball els ritmes funky i les potents veus de les seues cantants. Completen el cartell el grup de Foios Arròs Caldòs i una completa selecció de grups castellonencs: Agraviats, Mamajuana, Aluminosis, Alimanya, Gargamboig i Malagäna Ska. Dissabte la festa de la música en valencià clourà amb la sessió de música electrònica Feslloch Sound System.

El festival comptarà amb zona d’acampada lliure, piscina, fira alternativa i l’exposició La Gira 2007.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada