22/10/07

Més paritat, ara més assessores per a la Diputació provincial de Castelló i per a Carlos Fabra

Més assessores per a la Diputació de Castelló.
Ara també hi haurà una assessora morellana per assessorar a la Diputació provincial de Castelló. La nova assessora, Marina Sorribes Monserrat, ja va formar part de les llistes del PP a les anteriors eleccions municipals de maig de 2007, com a independent en el número 6. 'anomena. Marina ha estat nomenada pel President de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, assessora de Presidència en temes culturals en sustitució de FRANCISCO ANTONIO MEDINA CANDEL.
Marina Sorribes no ocupà el càrrec de regidora a l'ajuntament de Morella al·legant motius laborals, deixant pas a d'altres membres de la llista. La nova assessora cobrarà igual que el seu antecesor, és a dir 44.000 euros anuals per la seua condició de nivell A i a més un complement específic de 21.220,32 euros. En total 65220,32 euros.
Amb la nova assessora la nodrida llista d'assessores per a tots, es manté en la primera posició de la Diputació Provincial de Castelló per nombre d'assessors de tots els Països Catalans i es manté en la segona de tot l'estat espanyol. Cal recordar que la Diputació de Castelló només es veu superada per Almeria amb 52.
Més paritat.
Amb aquest nomenament s'equilibra una mica la gran diferència entre homes i dones que assessoren a la Diputació Provincial de Castelló. Ara estan més igualats, ja que seràn 25 homes i 7 dones els i les que assessoraràn als nostres representants a la Diputació de Castelló.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada