9/11/07

Més assessors a la Diputació de Castelló

Ara també hi haurà una assessora del Baix Maestrat, dona, per assessorar a la Diputació provincial de Castelló. La nova assessora, d'Inmaculada Moliner és filla de l'excalde i exportaveu a l'ajuntament de Vinaròs pel PP.
Amb la nova assessora i un altre nou assessor, la nodrida llista d'assessores per a tots, és més gran i la Diputació Provincial de Castelló és consolida en la primera posició de Diputacions Provincials per nombre d'assessors de tots els Països Catalans i es manté en la segona de tot l'estat espanyol. Cal recordar que la Diputació de Castelló només es veu superada per Almeria que en té 52.
«Sous i estòmacs agraïts». La despesa en assessors arriba a 1.173.000 euros anuales, més que els 852.000 euros, de las retribucions que dels 27 diputats provincial!
Amb aquests nomenaments encara es manté la gran diferència entre homes i dones que assessoren a la Diputació Provincial de Castelló, ja que seràn 26 homes i 8 dones els i les que assessoraràn als nostres representants a la Diputació de Castelló.
Avui, el Butlletí Oficial de la Província publica el nomenament d'Inmaculada Moliner com assessora del vicepresident segon de la institució provincial, Vicente Aparici. La nova assessora és filla de l'ex alcalde popular a Vinaròs, Jacinto Moliner, ha estat contractada com grup D o graduat escolar, i percebrà un sou de 32.000 euros a l'any. El segon nomenament és el de Sergio Fornás, que és fill de l'alcalde de Montán i diputat provincial fins a les passades eleccions, Antonio Fornás, com assessor del vicepresident primer, Francisco Martínez. El fill de l'alcalde de Montán, qualificat com grup I, sense titulació alguna, percebrà un sou anual de 32.000 euros. "Anava a ser jo" L'alcalde de Montán, Antonio Fornás, ha revelat en declaracions a la Cadena SER que "en realitat anava a ser jo [l'assessor], però al tenir 70 anys no pots ser contractat per les administracions". Fornás ha insistit que "en principi jo anava a ser l'assessor i l'alcalde, però al trobar amb això [l'impediment legal], com el meu fill m'ha ajudat en la comarca doncs li han nomenat a ell". Dels 32 assessors i càrrecs eventuals nomenats per Carlos Fabra en la Diputació de Castelló, un total de 25 són familiars de càrrecs del PP, alcaldes de municipis petits, o ex regidors i portaveus d'aquest mateix partit, que ocupen diverses tasques a càrrec de l'erario públic. Entre ells el fill de l'ex alcalde d'Almassora, una neboda del vicepresident primer, la cunyada de Carlos Fabra, i fins a un familiar de l'ex ministra de Medi ambient amb el PP, Elvira Rodríguez. Vist a la Cadena Ser i al Mercantil Valencià

D'altres relacionades:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada