29/8/06

Generalitat i Diputació renuncien als abocadors de tòxics de les Coves i la Salzadella

Després de renunciar també a la construcció de la incineradora de la Vall d'Alba, Fabra va anunciar el passat dia 18 d'agost, que renunciaven a construir cap dels abocadors previstos a les Coves i a la Salzadella. Ho va fer en unes declaracions a les que ha negat que mai hagen estat projectats, cosa que la Plataforma anti abocadors de tòxics i perillosos va negar taxativament.

La victòria ha estat exemplar altra vegada ja que com va passar fa algunes setmanes amb la incineradora projectada a la Vall d'Alba la presió popular ha aconseguit atemorir el govern de la Generalitat i de la Diputació davant el desgast electoral que estava patint a les comarques afectades. De fet un regidor del PP de les Coves va abandonar la disciplina del partit per oposar-se al projecte ha poques setmanes.

Les declaracions s'hi van produïr el passat dia 18, davant la presència d'unes desenes de concentrats a les portes de la Diputació de Castelló. En elles Fabra va negar que existesca cap projecte ni intenció per tal d'instal·lar aquests abocadors i va criticar al PSOE per aprofitar-se de les plataformes veïnals per tal de treure relit polítics a costa d'aquests temes polèmics.

Al seu torn en declaracions a la Cadena Ser membres de la Plataforma van afirmar l'existència dels projectes -que han afirmat, fins i tot, posseir ja que estan als ajuntaments afectats- i van opinar que la renúncia del PP a la construcció dels abocadors de tòxics previstos està motivada per la proximitat de les properes eleccions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada