5/7/06

PLANTA D’INCINERACIÓ DE VALL D’ALBA (I)


La planta incineradora de residus de Vall d’Alba “ aquesta planta, ja figura en els pressupostos de la Generalitat per al 2006, i veient les pràctiques de l’ajuntament de Vall d’Alba, en altres plantes com les de purins, de posar-les justament damunt dels terme veïns, Cabanes, o Benlloc corren el perill de tindre davant els nassos aquesta planta. Per tant, Cabanes pot tindre en un radi inferior a tres quilòmetres, dos plantes incineradores, amb els problemes de salubritat que van a generar.

Es creu que l’eixida del Conseller Blasco, ha impulsat aquesta planta d’incineració de residus a Vall d’Alba, tirant per terra tota la sostenibilitat possible per al tractament dels mateixos, i s’aposta per una mesura altament contaminant i retrògrada de tractament . “Tant de pacte de residus entre PP-PSOE per acabar deixin-se’n per la tangent.


La incineració de residus ja siguen animals o de fems, generarà emissions de gasos altament contaminants, com ara les dioxines, que en un lloc d’estancament d’aires i immersió tèrmica com el Pla de l’Arc, el convertiran en una zona altament contaminada i insalubre. “ la política territorial del PP dissenya un litoral sobre saturat, i un interior convertit en un monumental femer de la costa, i el nostre terme municipal sembla ser adient per replegar tot el que els demès no volen; les úniques fàbriques contaminants denunciades en els jutjats per no complir les normatives mínimes estan al nostre terme; la Fiscalia denuncia a empreses per possibles abocament d’aigües residuals tòxiques al subsol a empreses de Cabanes, i ara, dos incineradores, tot això per la connivència i passotisme d’un ajuntament més preocupat pel canapè i la fanfàrria , que per la salut dels seus veïns i veïnes”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada