21/5/07

EL FISCAL ARIAS JUSTIFICA LA TUPINADA DELS CENSOS

Foto davant la Fiscalia moments abans de l'entrevista amb el fiscal en cap
EU amplia la denúncia de Cabanes, tot i que el Fiscal en Cap justifica l'actuació delictiva del PP
Veure el video:«Siempre busca uno lo bueno, no?»
Representats dels pobles afectats per la manipulació dels censos, han mantés aquest matí una tensa reunió amb el Fiscal en cap Javier Arias.
En aquesta reunió espontània, forçada per la personació dels representants dels pobles aquest matí davant del Palau de Justícia, el Fiscal en cap ha justificat la lentitud de la investigació arguint la manca de recursos de la fiscalia, l'acumulació dels casos, i ha estat especialment agre a l'hora de parlar dels casos concrets, dels quals era complement coneixedor.
En el cas de Cabanes, el fiscal ha informat que el tema ja estava conclòs i ha tret importància al cas, justificant tots els empradronaments fraudulents . Segons el candidat autonòmic d'EU-Compromís Carles Muletha justificat tot i cadascun dels casos; en base als informes de la guardia civil, on s'han fet simplement fotografies de certes façanes per acreditar que sí estaven habitades, o amb simples contractes d'arrendament fets a posteriori de l'esclat del cas. Ha estat l'alcalde qui ha fet de jutge i part en ser qui ha donat per vàlides les inscripcions que ell mateix ha manipulat”.


Mulet ha afirmat que Arias actua de nou com a un simple peò al servei del fabrisme “ ens han justificat tot allò injustificable, amb un to prepotent i autoritari, com rient-se de nosaltres; entenem molt bé la impunitat i la tranquil·litat en la qual actua Carlos Fabra, perquè saben que tot va acabar en les mans del seu gran amic, que es dedica a desmuntar i donar per vàlides les seues tropelies. Queda clar que no es va a prende cap mesura abans de les eleccions, que no siga donar per valides les tupinades del PP, com sembla acabarà passant a Cabanes, per tant, les dos úniques vies que existeixen ara és la mobilització social per a castigar al PP, i després, recurrir davant la Junta Electoral, les eleccions a aquests municipis"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada