8/5/07

Gran tupinada electoral a Castelló

Denuncien tupinada a Sant Jordi, Sant Rafel de Riu, Salzadella, La Pobla de Benifassar, Santa Magdalena, Cabanes, Argelita, Fanzara i Vall d’Alba
Regidors dels partits progressistes en l’oposició, i veïns de les diverses localitats que han denunciant la manipulació dels censos electorals per part del PP, han acordat començar a treballar conjuntament per pressionar davant la falta de celeritat de l’Institut Nacional d’Estadística i sobre tot de la Fiscalia.
Representants dels pobles de Sant Jordi, Sant Rafel de Riu, Salzadella, La Pobla de Benifassar, Santa Magdalena, Cabanes, Argelita, Fanzara i Vall d’Alba, donaran com primer pas una roda de premsa el proper dimarts, explicant les mesures que conjuntament a partir d’ara van a emprendre conjuntament.
En tots els casos, la preocupació va en augment al comprovar com des de Fiscalia, no s’està prenent cap tipus de mesura cautelar per assegurar la netedat i legalitat del procés electoral, i en la majoria dels casos, es podria donar el cas que s’hagueren d’anular posteriorment les eleccions municipals.
Els representants de tots aquests pobles, volen manifestar d’aquesta manera que no es tracta de fets aïllats en menuts pobles, sinó una trama organitzada des de la Diputació Provincial per mantenir-se en el poder , i davant una orquestració d’aquestes característiques, cal una resposta igualment organitzada. D’aquesta manera es pensa fer més pressió social perquè des de Fiscalia es preguen mesures cautelars i no es deixe la solució al problema per a després d’eleccions
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada