25/9/07

Abocador RTP de les Coves: "Acte reglat, i l'abocador ja està posat"

Geimesa, -Gestión de Infraestructuras Medioambientales del Mediterráneo, SA- dóna un altre pas endavant al sotmetre a informació pública el Projecte de Reparcel·lació Forçosa del Parc Industrial anomenat Mediambiental en el sector de sòl urbanitzable industrial modificatiu i detallat previst per les normes subsidiàries de les Coves de Vinromà. [2007/11059]
D’acord amb el procediment establert a l’article 177 de la Llei 16/2005, de 30 de desembre, Urbanística Valenciana i a l’article 416 del Decret 67/2006, de 19 de maig, del Consell, pel qual s’aprova el Reglament d’Ordenació i Gestió Territorial Urbanística, es sotmet a informació pública en la notaria A, F & S (Arias, Frías, Serrano) Notaris, a la plaça de Cardona Vives, 10, de Castelló de la Plana, el Projecte de Reparcel·lació Forçosa anomenat Parc Industrial Mediambiental del sector de sòl urbanitzable industrial modificatiu presentat per la mercantil Gestión de Infraestructuras Medioambientales del Mediterráneo, SA (Geimesa), amb CIF A-12648747 i domiciliada a Castelló de la Plana, carrer de la Lluna, número 3, entresòl.
Els interessats podran consultar el projecte esmentat en la notaria, durant el termini d’un mes, comptat des de l’endemà de la publicació d’este anunci en el Diari Oficial del País Valencià (DOPV). És a dir demà dia 26 de setembre ja està a informació pública.
Així mateix, podran consultar la documentació a l’Ajuntament de les Coves de Vinromà i presentar-hi les al·legacions que estimin oportunes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada