30/9/07

Ple del 27 de setembre de 2007 a les Coves de Vinromà

En la sessió plenària de l'Ajuntament de les Coves de Vinromà, d'anit dijous, 27 de setembre, el grup municipal del PP, actualment a l'oposició, es desmarca del Conseller de Medi Ambient, José Ramón García Antón i s'oposa a la instal·lació de l'abocador de residus tòxics i perillosos al seu terme municipal. Aquesta decisió fou confirmada pel portaveu del grup i exalcalde, Miguel Zaragozá al llarg del ple. Zaragozà afirmà que el seu grup es manté ferm al document que van signar durant la campanya electoral els dotze components de la candidatura del PP, en el qual s'indica que es comprometen en no aprovar ni instal·lar per cap procediment en el nostre terme un dipòsit de seguretat.
D'aquesta forma els dos grups polítics de l'Ajuntament de les Coves, Junts pel Nostre Poble (JNP) i el Partit Popular coincidixen en el seu rebuig al projecte d'aquestes instal·lacions.
L'alcalde, Jacobo Salvador, indicà que JNP es posiciona al costat de la Plataforma Antiabocador i oferixen el seu suport en tot el que és necessari.
Tanmateix, malgrat haver-hi coincidència en els dos grups el ple no va estar exempt de tensió. Els del PP, en cap moment van indicar que es posarien al costat de la Plataforma i exigiren en repetides i reiterades ocasions que es respectara el polígon industrial anomenat "mediambiental" i la fàbrica de pales existent. L'alcalde va confirmar una vegada mes que les accions sempre han sigut només contra l'abocador de residus tòxics i perillosos, i que és una qüestió de l'empresa promotora el desvincular ambdues instal·lacions.
D'altra banda l'equip de govern va presentar una moció rebutjant el tancament de TV3 considerant que la decisió del Consell en este aspecte és un atac als principis de llibertat d'expressió i de respecte a la diversitat cultural i lingüística.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada