24/9/07

NOTA DE PREMSA DE LA PLATAFORMA ANTIABOCADORS DE LES COVES-LA SALZADELLA

La Plataforma Antiabocadors tornarà a mobilitzar-se de nou després d'haver-se confirmat que la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge es troba revisant el Pla Integral de residus i en el mateix es contempla l'abocador de residus tòxics i perillosos de les Coves de Vinromà, promogut per la mercantil Geimesa.
Uns vint membres destacats de la Plataforma es van reunir ahir amb el propòsit de traçar nous plans i reprendre les actuacions en contra d'aquesta decisió anunciada recentment pel conseller José Ramón García Antón. Al propi temps l'alcalde Jacobo Salvador va presentar en aquesta mateixa reunió la seva dimissió irrevocable com president de la Plataforma, càrrec que ocupava des de la seva creació. "Ara que es van a reiniciar les activitats considero que haig de deixar el càrrec", va assenyalar Salvador. Aquest col·lectiu va paralitzar cautelarment les seves reivindicacions durant la campanya electoral del mes de maig arran de les manifestacions formulades en una sessió dels Corts Valencianes per l'aleshores conseller de Medi Ambient, Esteban Gonzales Pons. Paraules textuals de Gonzales Pons, «no es durà a terme el projecte de la Masía de l'Andalús de Dalt de Salzadella, ni el de la partida Baladrar de Fanzara ni el del polígon 23 del terme municipal dels Coves de Vinromà». Al costat d'aquestes declaracions del conseller es van sumar altres similars del president de la Diputació Provincial de Castelló, Carlos Fabra i diversos dirigents del PP. Malgrat totes aquestes declaracions de bona voluntat dels dirigents del PP en vespres d'unes eleccions municipals i autonòmiques, en la Plataforma Antiabocadors de les Coves-Salzadella sempre van considerar que les paraules s'esfumen i solament és creïble allò que es publica en el DOG.

Plataforma Antiabocador Residus Tòxics i Perillosos Les Coves de Vinromà i la Salzadella
Nota: A l'espera d'una propera assemblea per escollir la persona que ocuparà el càrrec de la Presidència, desprès de la dimisió del President pasa a ser presidenta en funcions de la Plataforma Antiabocadors, la seua actual Vicepresidenta, Marina Sancho Puerta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada