27/9/07

L'abocador RTP de les Coves ja té dos informes favorables

L'alcalde de les Coves de Vinromà, Jacobo Salvador, va assegurar ahir que el consistori seguirà sense donar llicències d'obres per a més empreses al parc industrial ambiental --on per ara només es troba la fàbrica de pales de LM Glasfiber--, "mentre no es solucioni el problema de l'abocador de residus tòxics i perillosos, la tramitació dels quals segueix avant al sector B; a més, els terrenys encara són rústics i no tenen l'informe municipal de compatibilidad urbanística", va dir. Al respecte, va indicar que ha demanat per escrit a la Conselleria que aclareixi com es troba la tramitació de l'autorització ambiental integrada i la declaració d'impacte ambiental de l'abocador del polígon. "Ens consta que hi ha dos informes favorables --d'atmosfera i qualitat ambiental--, i estan pendents els de la Confederació Hidrogràfica del Xúcar, la comissió de residus i de l'Ajuntament", indicà.

Tot just aquest dimarts ja es va publicar en el Diari Oficial del País Valencià sotmetre a informació pública el projecte de reparcelació forçosa de la zona.

Per la seva banda, des de la promotora del complex industrial amb un abocador o dipòsit RTP, Geimesa, van advocar ahir pel seu "ferm" convenciment que al final s'arribarà a un acord amb l'Ajuntament, "que serà satisfactori per a ambdues parts". Vist al Mediterrani

1 comentari:

  1. Compromís pel País Valencià EXIGEIX AL PP COMPLISCA LES PROMESES, I PARALITZE L’ABOCADOR DE LES COVES
    http://notancerca.blogspot.com
    Salut!!

    ResponElimina