11/10/06

Augmenta el rebuig i la preocupació per la incineradora de Villahermosa


A les imatges teniu la carta de l'Alcalde de Villahermos on intenta aturar la mobilització social contra la incineradora- cliqueu damunt per ampliar-.

En aquests moments es debat a diversos pobles como Zucaina Villahermosa, etc, sobre com afrontar la situació de la incineradora. Encara no hi ha data per a la reunió informativa a Villahermosa. Si sabem que estan a l'espera de la convocatòria realitzada pel senyor alcalde de la Villahermosa per a demanar-li explicacions abans de convocar la seva. Al ple extraordinari de Cortes d'Arenós del passat dissabte dia 7 d'octubre de 2006 van acudir gents de Villahermosa, Zucaina i el Castell de Vilafamesa. amb intenció de fer-li saber als partidaris de la Incineradora el senyor Diego tinent d'Alcaldia de San Vicente de Piedrahita ( Aldea de Cortes ) i a la presidenta de l'associació de "veïns" de San Vicente de Piedrahita.

1º La disconformitat majoritària de les gents d'aquests llocs a la construcció de la Planta de biomassa amb la qual es camufla la construcció de la Incineradora.

El desacord amb la carta del senyor alcalde Villahermosa que resulta evident que tracta de despistar o si no fer callar a la gent especialment de la seva població.

Recolzar el manifest resolt a l'Ajuntament de Cortes d'Arenós on se li sol·licita no només la còpia del projecte que no acaba facilitar als municipis afectats si no una crida al diàleg comarcal amb la finalitat de posar en marxa inciatives que trenquin amb la tendència a de instal·lar projectes destructius per a la comarca etc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada