3/10/06

Més fotos i un video de la manifestació.

Aquest esdeveniment que va sensibilitzar molta de la gent que observava la manifestació als carrers de Castelló, i fins i tot d'algun comerç, sembla no ser suficientment important per al gabinet de publicitat i propaganda Partido Popular (Canal 9), ja que no es va tractar en absolut en els informatius de la televisió pública valenciana. Ja s'ha presentat una queixa formal al Consell d'Administració i al Director de Canal 9. La cadena pública si va estar a la manifestació gravant però desprès no s'han retransmés les imatges. Un cas típic de censura informativa, en el s'intenta ocultar a la resta del País Valencià la realitat social que es viu a les terres de Castelló.

El PP no li donarà importància, però La Mirada Crítica i el DIARI NO TAN A PROP li concedeix tota la que es mereix. Les fotografies i el video són del blog La Mirada Crítica.

Manifestació (Compromís pel Territori)

Manifestació: Ni tòxics ni perillosos

Manifestació al carrer Enmig

Acabada la manifestació açò és el que quedava a la façana de la Diputació Provincial:

Diputació de Castelló

Finestra de la DiputacióPancartes a la Diputació

Un ninot penjat de la porta de la Diputació

I afegisc una fotografia de l'aparador de la botiga de roba Vip's, que es va sumar a la protesta:

Aparador de Vip's

Per a que vos feu una idea de l'ambient que es va viure ahir a la manifestació, La Mirada Crítica ha penjat un vídeo al YouTube que podreu visualitzar si feu click a l'enllaç. No està tota la manifestació, només un troç del mig.

el video en:

més fotos a :

La Mirada Crítica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada