19/10/06

A les Coves de Vinromà li queda fins demà divendres per entregar el certificat sinó es violarà el Reglament.

L’Ajuntament de les Coves de Vinromà, Miguel Zaragozá, només té fins demà divendres dia 20 d'octubre per donar el certificat de l’acord Plenari de paralització i retirada del projecte de PAI industrial amb abocador de residus tòxics i perillosos als regidors, sinó violarà el Reglament de Funcionament de les Entitats Locals. En concret violarà l’l'article 195 deRD 2568/1986, de 28 de novembre pel qual s'aprovà el Reglament de funcionament de les Entitats locals, el qual diu:

"Las providencias de trámite y los actos o acuerdos que pongan término a un expediente serán notificados en los diez días siguientes al de su fecha."

Per tot això, No tan a prop entén que el proper divendres dia 20 d’octubre s’exhaureix el termini de 10 dies hàbils per notificar l’acord del Ple.

NO ENTREGARÀ EL CERTIFICAT SENSE MÉS.
Segons publica avui el Diari El Mundo, Miguel Zaragozá ha anunciat que no acatarà sense més la moció. Per això, ahir, la Junta de Govern Local va aprovar sol·licitar un informe jurídic per analitzar “el contingut i el procediment seguit a la moció”, que segons Zaragozá, podria incórrer en irregularitats.
Així, el primer edil ha anunciat que no firmarà el certificat fins a rebre l’estudi, que “ja està elaborant” una empresa externa, i estima que a finals de la propera setmana ja staria fet. “Un cop rebut l’informe s’actuarà en conseqüència i es prendran les mesures adients, sempre seguint la legalitat vigent”, afegeix el comunicat oficial.
Al sol·licitar aquest anàlisi jurídic, l’equip de govern de les Coves ha considerat que la moció per aturar el polígon – presentada pel PSPV i recolçada per un únic regidor del PP- pot suposar una il·legalitat, al rebutjar “un projecte que ja havia estat aprovat”. En aquest punt, Zaragozá insisteix en que l’aprovació provisional del Ple té prou entitat per què l’empresa promotora dugui avant el projecte i ha alertat que l’empresa “ja ha anunciat que demanarà una milionaria indemnització”, si finalment es paralitza. L’Alcalde incideix en que el parc industrial beneficiarà a la localitat, amb la creació de més de 500 llocs de treball.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada