31/10/06

Les raons de l'Alcalde de les Coves per NO voler donar el certificat de l'acord Plenari que paralitza l'abocador de residus tòxics i perillosos.

L'alcalde de Les Coves de Vinromà, Miguel Zaragozà, intenta atemorir la població anunciant xifres astronòmiques per indemnitzar l'empresa Geimesa si s'atura definitivament el procés de creació de la planta de tractament i l'abocador de Residus Tòxics i Perillosos (RTPs). Al mateix temps acusa la Plataforma contra els RTP s de ser responsables de la mort del poble, en considerar que dir no als RTPs és el mateix que frenar la industrialització i el progrés del municipi.
Però senyor alcalde… Qui ha signat un compromís amb l'empresa? Per quins motius?. Segurament vostè és l'únic que ha pogut fer-ho i els motius són comprensibles per qualsevol persona …
Aquesta és la forma d'administrar l'ajuntament dels polítics locals, però, no s'esperaven tindre l'oposició que han tingut als carrers i que ha fet possible que es comence a plantejar l'aturada dels abocadors.
Davant d'aquesta situació, estan disposats a fer el que faça falta per tal de no perdre el control i els seus privilegis, com ara mirant d'atemorir als membres de la Plataforma amb actes vandàlics contra els seus familiars. De LaPlanaIndymedia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada