5/3/07

Denuncien la poca credibilitat d'Aparici -PP-

Interesos del PP en l'abocador privat de Fanzara
La Plataforma Abocador Substàncies Perilloses No, que rebutja la instal·lació d'un abocador en el terme de Fanzara, denúncia en un comunicat la «manca de credibilitat» del diputat de Medi ambient, Vicent Aparici. Per al col·lectiu antiabocador, «fins a fa bé poc temps Aparici defensava que per al manteniment del desenvolupament industrial de Castelló eren necessaris tres abocadors de residus tòxics.
Mesos després, i després de la intervenció del conseller que negava la instal·lació dels abocadors de tòxics -desestimació que encara no s'ha publicat en el DOCV- resulta que Aparici assegura que únicament amb l'abocador de Fanzara està assegurat el desenvolupament industrial de la província» , tal com van indicar a través d'un comunicat. Sota aquest raonament, la plataforma considera que el vicepresident de la diputació, «encara sense tenir cap tipus de competència en el tema» , ha estat en tot moment «un bon promotor» dels projectes d'abocadors privats en tots els mitjans de comunicació, «mostrant un especial interès en la construcció de l'abocador de Fanzara» . Des de la Plataforma es pregunten a què pot respondre tant interès en la promoció d'un abocador privat. Així mateix, remarquen les «diferents vares de mesurar» del PP quan es tracta dels abocadors.

EL PP també va dir NO TAN A PROP

Al respecte, al·ludeixen al fet que el Partit Popular rebutgés l'abocador de l'Alcora per estar molt a prop dels habitatges i instal·lar-se sobre acuíferos. «El de Fanzara està fins i tot més a prop de zones edificades i també sobre aqüífers, i a més en la zona d'esmorteïment d'un parc natural, no obstant això en aquest cas per a Aparici i el PP les raons no són suficients i la ubicació és la correcta» , defensen. Des del col·lectiu ciutadà incideixen que el responsable provincial de Medi ambient «hauria de vetllar per la protecció i conservació de tots els espais naturals de la província de Castelló, en comptes de promoure i defensar la instal·lació d'un abocador en un parc natural com és el de la Serra d'Espadà» , segons conclouen. Del Mercantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada