5/3/07

ESQUERRA UNIDA S’HA REUNIT AMB LES PLATAFORMES ANTI ABOCADORS

Victor Suarez destaca la gran sintonia dels moviments socials amb Esquerra Unida, on tot agraeixen el treball conjunt.
El responsable d’organització d’Esquerra Unida a la Plana Alta, Víctor Suarez, i el coordinador electoral d’EU a les comarques de Castelló, Carles Mulet , van tindre anit una profitosa reunió de treball amb un nodrit número de membres de les plataformes contra els Abocadors de Salzadella, les Coves, i de la candidatura independent de Sant Mateu.

Esquerra Unida va oferir tot el seu suport legal, jurídic i burocràtic als integrants de les tres candidatures municipals independents en tota la tramitació de cara a les eleccions municipals, “ amb un exquisit respecte a la seua total independència, a més d’oferir el paraigües d’EU per a tot allò que la gent estime oportú. Saben que poden acudir a nosaltres per a qualsevol tipus de suport a tots els nivells”
Víctor Suarez ha destacat la gran sintonia d’EU amb les plataformes “ no anem a presentar candidatures municipals allà on es presente la plataforma, perquè entenen que estem molt ben representats per ells, inclòs destacats militants nostres aniran en lloc d’eixida d’alguna d’eixes candidatures . Ens satisfà enormement que de manera sincera, que tots coincideixen en agrair el treball que EU ha vingut fent durant mesos colze a colze amb ells; on no han tingut cap problema en reconèixer que hem estat la formació política que més seriosa i desinteressadament ha treballat amb ells. I seguint en eixa línia, no he volgut interferir en cap moment en la seua autonomia i manera d’actuar”.
En eixe sentit, el responsable d’EU, ha recordat que la formació ha vingut fet una tasca callada, pensada més en facilitar el canvi de govern en eixos municipis,i sobre tot en les altres institucions, per uns fins polític en comú, com són una nova política de residus que evite la condemna de les localitats de l’interior de Castelló, i noves maneres d’entendre la política, no com a eina per al lucre persona, sinó per avançar en el benestar de les persones.
Des d’EU es va mostrar la predisposició per continuar treballant amb els moviments socials amb la mateixa intensitat haguda fins ara, i ajudar tot el possible per aconseguir l’èxit d’eixes candidatures en tots els municipis allà on es presenten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada