14/3/07

Manifestacions: PER LA NOSTRA TERRA

PER LA NOSTRA TERRA MANIFESTACIONS SIMULTÀNIES DISSABTE 21 D'ABRIL 18 HORES Alacant/Castelló de la Plana/València
Amics i amigues:
Com ja sabeu, diverses plataformes i entitats ciutadanes estan treballant a tot el País Valencià per tal de fer avant les MANIFESTACIONS que, amb caràcter simultani, organitza "Compromís pel Territori" per al dia 21 d'abril a les ciutats de València, Alacant i Castelló de la Plana, amb la participació de col·lectius, plataformes, associacions i entitats en defensa del territori i la cultura, i amb el suport dels sindicats.

L'objectiu de les manifestacions és expressar a les forces polítiques que volen governar la Generalitat i els nostres ajuntaments, la necessitat d'una altra política territorial, tenint en compte l'opinió de la ciutadania i la seua participació activa en les decisions administratives.
El futur de la nostra terra està en joc, i depén de nosaltres i de la nostra capacitat de mobilització, abans i després de les eleccions.

US CONVIDEM A ADHERIR-VOS, A CONTACTAR I A ORGANITZAR DES DE CADA LLOC, LA PARTICIPACIÓ DEL MÀXIM DE GENT EN CADA MANIFESTACIÓ.

S'ha previst alguna manera de fer evident el protagonisme dels col·lectius i entitats participants en les manifestacions.Prompte en donarem informació, però de moment, i de forma prioritària, el que vos demanem és, com s'ha fet amb altres mobilitzacions, la vostra aportació econòmica per tal de cobrir les despeses de les manifestacions, que cal garantir des d'ara, i que, com podeu suposar, no van a ser minses.

Les quantitats orientatives serien:
-Col·lectius locals: 50 euros.
-Col·lectius comarcals: 100 euros.
-Col·lectius de País: 200 euros
.

A ingressar al següent nº de compte:
2100 4459 50 0200043394
Caixa de Pensions
Of. C/Navellos València
A nom de: Per l'Horta (Campanya Compromís pel Territori)

GRÀCIES A TOTS I TOTES, SORT I SALUT!!!

Per qualsevol dubte o consulta, adreceu-vos a:

www.compromispelterritori.org


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada