14/3/07

El bloc mostra la seua satisfacció per la sentència que anul·la l'aprovació inicial de l'abocador RTP de les Coves

El candidat autonòmic del Bloc per Castelló, Josep Maria Pañella, va mostrar la seva satisfacció «per la decisió judicial d'anul·lar per evidents defectes de forma el ple municipal dels Coves en el qual es va aprovar la construcció de l'abocador, que tantes protestes havia generat» .
Pañella va recordar que «durant aquell temps, vam haver de sofrir tota classe d'atacs i acusacions d'injerencia per part del PP local, quan ara s'ha demostrat judicialment que els arguments que vam donar per a qüestionar la legalitat de la decisió estaven justificats» .
Felicitacions

El candidat nacionalista va felicitar «a la gent de les Coves i els pobles d'al voltant, que tant s'han oposat a l'abocador i que han hagut de suportar desqualificacions» . Va considerar que «ara és el moment de reconduir de forma adequada aquest tema, i ser conscients que un abocador és l'últim recurs en el marc d'una política que ha de fer clau la reducció dels residus i d'un major reciclatge» .
Segons el parer de Josep Maria Pañella, «cal buscar un emplaçament per a la planta de manera científica i consensuada, sense polítiques d'empassa-la ni decisions imposades, preses sense escoltar als tècnics i sense buscar l'acord amb la gent i les poblacions que, en major o menor mesura, quedaran afectades pel projecte» . Del Mercantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada