14/3/07

L'abocador RTP de les Coves més a prop. -II-

L'exalcalde de les Coves de Vinromà i ara regidor a l'oposició i alcaldable pel PP, Miguel Zaragozá, va manifestar ahir --respecte a les declaracions de l'actual equip de govern que una recent sentència anul·la el ple en el qual es va aprovar el PAI "de l'abocador"-- que "el PAI del polígon industrial mediambiental segueix tenint validesa". Cal recordar que la part B d'aquest PAI preveu un dipòsit o abocador de residus tòxics i perillosos -RTP-.

Al seu parer, la resolució del jutjat del Contenciós Administratiu n° 1 de Castelló del 14 de febrer del 2007, només afecta a la forma en la qual es va convocar el ple del 12 de setembre del 2005 i, per tant, a les decisions que es van prendre en ell. I va afegir: "No afecta en absolut a les decisions que es van prendre en un segon ple --celebrat el mateix 12-- i en el qual també es va tractar i va aprovar el polígon, amb majoria absoluta".
Per al popular, quan governava, va dur el PAI a un altre ple "per a garantir la màxima transparència i evidenciar les -segons diu- falses acusacions dels aleshores edils socialistes".
Zaragozá, no comparteix les últimes manifestacions de l'actual equip de govern i el seu portaveu, Gustau Viol. Diu que: "De la primera lectura de la sentència es desprèn que no es paralitza el polígon i que les coses continuen tal com estaven; no volen veure i volen oblidar-se del segon ple en el qual es va tractar aquest projecte industrial". Per tant l'abocador o dipòsit RTP segueix aprovat urbanísticament.
Així mateix, el popular va lamentar profundament l'actitud de l'actual equip de govern, "ja que semblen celebrar i alegrar-se de tot allò que suposa la paralització del desenvolupament industrial dels Coves i la consegüent creació de llocs de treball en el nostre municipi". L'exmandatari local també va recordar que, després d'arravassar-li l'ajuntament a través de la moció de censura, "s'han obsessionat a buscar traves i paralitzar el polígon industrial mediambiental amb tot tipus de traves".
Zaragozá va comentar que "últimament s'han pogut veure les dificultats en la instal·lació de la línia de mitja tensió necessària per al desenvolupament del parc i de les seves indústries". I va afegir que espera que "totes aquestes accions no responguin a interessos particulars". També els va animar a "reflexionar" i a "canviar la seva actitud cara a facilitar més ocupació".Del Mediterrani

Labels: , ,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada