13/11/06

L'Alcalde de les Coves no signarà el certificat de l'acord Plenari de 6-O

«NO EL SIGNARÀ».
Al menys és el que es dedueix per l'incompliment flagrant dels terminis legals per signar el certificat i per les declaracions que publica avui el diari Mediterráneo.
L'alcalde de les Coves de Vinromà, Miguel Zaragozà, minimitza que existeixi cap obstacle al fet que el nou polígon industrial mediambiental, on es vol instal·lar un abocador de residus tòxics i perillosos, es trobi paralitzat per una moció socialista aprovada en el ple del passat 6 d'octubre. «Una assessoria externa està acabant de preparar informes jurídics, doncs la moció no compleix amb els tràmits legals, a l'existir una aprovació provisional del polígon, del 12 de setembre del 2005, i, per llei, un Ajuntament no pot anar contra els seus actes», va respondre l'autoritat local. Cal recordar el mateix alcalde va assegurar que aquest informe jurídic estaria llest per a finals de la setmana pasada.
Hi ha la hipòtesi de que aquest retard en la redacció de l'informe extern, pagat amb l'erari públic municipal, estiga motivat per les seriores dificultats en trobar arguments i fonaments jurídics creïbles, seriosos i vàlids.
«NEGAR LA MAJOR».
Així mateix, Zaragozà va insistir que l'argument dels socialistes i, de l'únic regidor del Partit Popular que es va mantenir fidel al possicionament del Partit Popular a la província de Castelló, Leoncio Marín per la que es va oposar a l'abocador de les Coves no té sentit, ja que segons l'encara alcalde covarxí «doncs no hi ha cap projecte d'abocador».
«TIRAR LA CULPA ALS DEMÉS»
L'alcalde va culpar de l'inicial rebuig a situar la nau l'actual polígon industrial --que necessita 90.000 m-- a la negativa de «quatre propietaris» a vendre els seus terrenys. Vincula aquests propietaris a l'únic regidor del Partit Popular que es manté fidel al possicionament de la direcció provincial del Partit a Castelló i al d'una incompetent Diputació Provincial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada