15/2/07

La Plataforma convida al PP per les festes de Sant Blai a la Salzadella

La plataforma anti-abocador de Residus Tòxics i Perillosos (RTP) de Les Coves i la Salzadella, convidem al Sr. Carlos Fabra, President de la Diputació, al Sr. González Pons, Conseller de Territori i Habitatge i al Sr. Francesc Camps, President de la Generalitat, a les festes patronals de la Salzadella en honor a Sant Blai.
La gent els espera amb els braços oberts. Al passar per Les Coves de Vinromà, conegut com el poble de l'aigua, saludarem als anti-abocadors d'aquest poble, que els esperen amb molt recel i els acompanyessin encantats a veure els terrenys on volen instal·lar el macro abocador de RTPs.
Arribarem a Salzadella, també conegut com el poble de la cirera, i realitzarem una gran visita turística pel paratge natural o finca propietat de l'encunyada de l'alcalde, on tenien previst situar un altre abocador de residus tòxics tan gran com el casc urbà del nostre poble. En aquesta zona veurem el lloc exacte on anava el got del dipòsit de seguretat i la planta de tractament que hagués tractat 35.000 T anuals de RTP. Seguirem amb un vi d'honor en la balsa de lixiviats, sempre al són de la banda de música local i tots els veïns de la Salzadella, i finalitzarem descobrint una placa commemorativa a les autoritats presents com homenatge als esforços que han fet per a destruir el futur del poble i la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada