22/12/06

Avui tocarà la grossa

Ple de gom a gom, a la Casa de la Cultura de les Coves on anit es va cel·lebrar l'últim Ple presidit per Miguel Zaragoza del PP.
La nova majoria va impedir que s'aprovaren la major part dels punts. L'Alcalde va continuar negat que anés cap abocador de residus tòxics i perillosos i va anunciar que la Junta de Govern Local ja havia concedit llicència d'obres a LM Glasfiber, malgrat que encara no s'ha publicat al DOGV la resenya de l'acord del BOP.
Centenars de persones van assistir i van tenir un comportament exemplar al no caure davant les provocacions verbals d'alguns ciutadans poc cívics. Malgrat que no es van enregistrar incidents, per al dissabte a migdia acudirà al Ple, que es celebrarà a l'ajuntament, la Guàrdia Civil i s'espera l'arribada de la plana major del PP i de nombrosos alcaldes del PP per donar suport a l'alcalde del PP que serà substituit per un altre regidor del PP.
Aquesta tarda hi ha convocada una manifestació per protestar contra la resolució que aprovà urbanísticament l'abocador o dipòsit RTP a les Coves.
El Ple d'anit a les Coves al Mercantil Valencià
Al Mediterraneo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada