5/12/06

Els regidors del PSPV a les Coves dimiteixen

El PSPV es queda sense regidors a les Coves de Vinromà. Aquesta setmana han presentat la dimissió els quatre regidors, abans que s'iniciaren els tràmits per a la seva expulsió en compliment del Pacte Antitransfugisme amb el PP. Ja van dimitir els regidors d'Albocàsser pel tema de la pressó. I el regidor d'Alcalà de Xivert fou expulsat per avantposar els interesos del poble als del partit. Abans de ser regidors del partit, són del poble pel qual han estat escollits.
Estimat Carles, com et pots imaginar em sento totalment identificat amb els companys del PSOE de Les Coves i comparteixo al cent per cent el que dius al teu article. Ells, com jo, varem anteposar els interessos del nostre poble als interessos particulars que defensaven els nostres governants. Voldria manifestar tota la meva solidaritat amb els companys de les Coves i amb la seva postura en front el problema que ens afecta a tots els castellonencs però més en particular als veïns dels voltants de les Coves. Tinc una enveja sana de la qualitat humana i la dignitat dels meus companys de Les Coves.
Per desgracia l’alcaldessa i l’equip socialista d’Alcalà son l’antítesi dels companys covarxins i la negació del que el PSOE representa, i no han mogut un dit (i molt menys han presentat cap tipus d’al•legacions) en contra d’un projecte que ens afecta especialment als Gaspatxers i Cossebrers ja que l’abocador es situa a poques desenes de metres del nostre terme municipal.

En el seu dia jo em vaig plantar (com els companys de Les Coves) perquè l’alcaldessa PSOCIALISTA Soriano volia posar la depuradora a l’entrada d’Alcossebre per afavorir els interessos de cert promotor d’un camp de golf. Per aconseguir-ho va arribar a mentir a la Assemblea del PSOE i front a les meves peticions als òrgans del partit per que posaren seny, la resposta va ser la meva expulsió fulminant.
Escudero m’ha repetit per activa i per passiva que no es just el que van fer amb mi, que no estava d’acord, però que ella no podia fer res perquè no li competia orgànicament… com tots els altres amb pes dins el partit que saben el que ha succeït en Alcalà. Ara es ella la que actua de manera similar front als companys de les Coves ¿? Tot per evitar que li puguin tirar a la cara a València que avala una moció amb un trànsfuga? Si tingues la més mínima talla política podria argumentar el que tu dius respecte al transfuguisme i avalar als companys de Les Coves. Pero Isabel Escudero de talla Política té lo que jo de Torero. Isabel, com tots els quadros dirigents del PSOE d’aquestes comarques sofreixen de MIOPIA POLITICA AGUDA solament veuen cóm mantenir la seva poltrona, tallant el cap als que gosem plantar-nos reivindicant DIGNITAT i POLITICA PER ALS VEINS perquè ens veuen com a enemics que els podem fer perdre els seus espais de poder: el seu MODUS VIVENDI.

Aquesta miopia política la pagaran en les properes municipals, on perdran vots a tot arreu, perquè els ciutadans no son imbècils i veuen el que el PSOE està fent ací i allà.
I encara resulta que les víctimes serem els culpables, per no callar-nos!¿? Però si només cal mirar el que està passant a tots els pobles dels voltants… si li estan posant la diputació a FABRA en bandeja de Plata…

Per suposat que a les dòcils titelles com l’alcaldessa d’Alcalà i la seva cort d’acòlits no els obriran expedient per pactar amb l’extrema dreta, amb estafadors com Vinuessa o per haver-se venut als empresaris del ladrillo o per avalar més de 6 milions de metres quadrats de recalificacións per a golf (en contra clar de les directius del partit) o per incomplir flagrantment els estatus del propi PSOE… A aquests no els obriran expedient perquè aquests els votaran dòcilment en els processos orgànics que els permetran perpetuar-se en l’aparell del Partit. Son com les garrapates: paràsits que s’aferren al seu hoste i que sobreviuen a costa d’anar debilitant-lo fins…la mort? I no es la mort d’un partit polític la total pèrdua de la seva credibilitat, coherència, honradesa i dignitat ? anem malament amb aquests dirigents comarcals del PSOE i ningú a València o a Madrid no fa res… fins quant? Fins que serà massa tard?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada